İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerimiz 2018 Yılı için başlamış ve tüm hızıyla devam etmektedir.

Eğitimler, Üniversitemiz İSGB Koordinatörlüğünün yardımlarıyla İSGB Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Cahit AÇIKKAPI, İş Güvenliği Uzmanı Doç.Dr.Yakup BUDAK, İş Güvenliği Uzmanı Öğr.Gör.Ferhat ŞAHİN, İşyeri Hekimi Yrd.Doç.Dr.Serhat KARAMAN ve İş Güvenliği Uzmanı Engin KARAARSLAN tarafından verilmektedir.

Eğitim Hemşiresi Gülsüm ŞAHİN'in organizasyonuyla gerçekleştirilen eğitimlerimize Hastanemiz Akademik ve İdari personelleri, GOÜ Tıp Fakültesi Akademik ve İdari personelleri katılım sağlamaktadırlar.