444 77 60 - Randevu: 214 44 00 - Özel Muayene: 214 50 50

Hastanemiz doktorlarından başarılı bir çalışma daha

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinden başarılı bir çalışma daha..

Hastanemiz hekimlerinden Prof.Dr.Hüseyin Ayhan Kayaoğlu tarafından gerçekleştirilen mide operasyonuyla 1 yılda sağlıklı bir şekilde 215 kilodan 100 kiloya düşen Kirami Elmalı ile ilgili basında çıkan haberlerden bir kısmına aşağıda bulunan linklerden ulaşabilirsiniz..

Basında yayınlanan haber içeriği ise şu şekildedir:

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan Kirami Elmalı, mide katlama ameliyatının ardından bir yılda 215 kilodan 100 kiloya düştü.

Tokat'ın Niksar ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Kirami Elmalı, 4 yaşından itibaren kilo almaya başladığını söyledi. Yaşının ilerlemesiyle hızla kilo aldığını belirten Elmalı, ''Fazla kilolarımdan dolayı askere gidemedim. Bana çürük raporu verdiler. Fazla kilolarımdan dolayı iş yaparken, uyurken, dolaşırken bayağı zorluk çekiyordum. Aşırı derecede yemek yiyordum" dedi.

Elmalı, 2007 yılında tedavi olmaya karar verdiğini belirterek, Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde biryıl önce yapılan ameliyatın ardından hızla kilo vererek 215 kilodan 100 kiloya düştüğünü, 1 yılda 115 kilo verdiğini anlatarak, "Gayet iyiyim ve sağlıklıyım. Belirli periyotlarla kontrollerim devam ediyor" dedi.

GOÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin